duminică, 17 iulie 2016

Lake Placid 3 (2010)

Gen: Horror

Distributie: Colin Ferguson, Yancy Butler, Kirsty Mitchell, Kacey Clarke, Jordan Grehs

Regizor: Griff Furst [a mai regizat: Code of Honor(2016), Trumbo(2015), Self/less(2015), Terminator Genisys(2015), Demonic(2015)]

Buget: 2.500.000 $

Nota Gealapa: 3.90

Crocodili uriasi si puii lor terorizeaza membrii unei comunitati retrase.

Nimic surprinzator aici. Inca un film nerealist cu crocodili, asa cum ne-a obisnuit aceasta franciza. Efectele speciale sunt ridicole, dar distractive cateodata. Povestea este slaba si este doar un pretext pentru crime oribile fara sens. Filmul scoate in fata destule perechi de sani, toate eviscerate fara mila de niste crocodili insensibili. Nu cred ca se astepta cineva ca a al treilea film, seria sa devina brusc buna. Este un film pentru rednecksi beti si misogini fumati.

Distributia pastreaza inca unele nume din primul film, dovada ca vorba conform careia cand te bagi intr-un rahata o faci pana la capat este pe bune. Scena dupa scena credeam ca o interpeetare mai penibila nu este posibila, dar am fost surprins minut dupa minut. In apararea lor, nici Di Caprio nu cred ca ar fi reusit cu mult mai mult, avand pe mana un asemenea scenariu.

Este un lac in America in care apar crocodili giganti indiferent de cat de des sunt exterminati, aruncati in aer, impuscati sau decapitati. Daca ar fi sa plecam cu o invatatura dupa acest film ar fi ca daca tu si sotia ta sunteti...prosti, atunci cel mai probabil si progenitura voastra v-a avea aceeasi problema si mai bine infiati un copil. Motive pentru a vedea acest film? O caterinca grosolana la o bere sau un pariu pierdut. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!