vineri, 8 iulie 2016

Burnt (2015)

Gen: Drama

Distributie: Bradley Cooper, Sienna Miller, Daniel Bruhl, Riccardo Scamarcio, Omar Sy

Regizor: John Wells [a mai regizat: August: Osage County(2013), The Company Men(2010)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 14.000.000 $

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 42/100

Adam Jones este un chef care si-a distrus cariera din cauza drogurilor si a comportamentului sau de diva. Dupa ce se pune pe picioare, se intoarce in Londra unde incearca sa isi reabiliteze numele conducand un restaurant, care ii poate aduce trei stele Michelin.

Exat cum emisiunile culinare au luat u avant incredibil, se pare ca si filmele cu si despre gatit sunt pe un trend ascendent. Trebuie sa recunosc ca fac parte din creierele spalate care bune botul la astfel de divertisment, chiar daca nu am nici un fel de talent culinar si sunt si foarte conservator in ceea ce priveste mancarea.Imi place la acest film ca nu pierde vremea si actiunea devine interesanta instantaneu, fara sa piarda timp inutil pentru o expozitiune mediocra. A fost mult mai putin previzibil decat m-am asteptat. Tensiunea creste in ritmul potrivit spre un punct culminant anticipat, dar dorit.

Distributia este foarte buna, ticsita de nume in voga. Cred ca este primul film in care imi place cu adevarat Bradley Cooper, dar trebuie sa multumeasca colegilor sai de platou, care l-au sustinut excelent. Ma refer mai ales la Daniel Bruhl si Sienna Miller, cu roluri secundare, dar importante si duse la capat foarte bine.

Burnt ofera o perspectiva interesanta din spatele usilor unei bucatarii profesioniste, o lume pe care ulti oameni au incpeut sa o gaseasca fascinanta. Din acest motiv, sau pentru ca sunteti un gurmand, sau numai pentru ca sunteti o domnisoara indragostita de Bradley Cooper, cred ca merita sa vedeti acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!