marți, 12 iulie 2016

Contraband (2012)

Gen: Actiune

Distributie: Mark Wahlberg, Giovanni Ribisi, Kate Beckinsale, Ben Foster, Lukas Haas

Regizor: Baltasar Kormakur [a mai regizat: Everest(2015), 2 Guns(2013), The Missionary(2013), The Deep(2012), Inhale(2010)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 164.000.000 $

Nota Gealapa: 6.90
Metascore: 51/100

Pentru a-si proteja cumnatul de un lord al drogurilor, un fost contrabandist merge in Panama pentru o lovitura care implica milioane de dolari in bancnote contrafacute.

Acest film este un mod bun de a pierde ceva timp. Este distractiv, antrenant, alert, are oarece suspans si destule scene decente. Nu va solicita prea mult intelectual, deci nu pierdeti sirul povestii daca lipsiti un minut din fata ecranului. Sunt destule scenele decente, iar efectele sunt si ele in aceeasi nota. Producatorii au avut pe maini un buget rezonabil cheltuit binisor. BIneinteles ca sunt si clisee si actiuni ilogice ale personajelor, dar pana la urma te astepti la asta la un film de actiune, as spune eu de categoria B.

Distributia nu este rea deloc. In drumul sau spre cucerirea totala a Hollywoodului, Mark Wahlberg s-a oprit si la acest proiect si a oferit una din prestatiile sale mai slabute, din pacate. A fost destul de fad. Nume usor recognoscibile sunt si in rolurile secundare. Per total, prestatiile au fost decente, dar nici scenariul nu prea a ajutat pe nimeni.

Filmul a ales metoda "ieftina" catre un succes limitat. Impuscaturi, droguri, santaj si tradare; ingredientele clasice care atrag orice impatimit al filmelor de actiune. Ar fi putut fi mult mai bun, daca nu s-ar fi departat atat de mult de realitate. intr-una stfel de film conteaza destul de mult si credibilitatea. Pana si realitatile simple ale une familii au fost deformate total. Se vede ca aceasta este prima experienta la Hollywood a lui Baltasar Kormakur. Daca totusi aveti o punga de popcron prin casa si nu aveti nici un motiv sa o desfaceti, acest film poate constitui un motiv suficient.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!