duminică, 17 iulie 2016

Death Race 2 (2010)

Gen: Actiune

Distributie: Luke Goss, Lauren Cohan, Sean Bean, Ving Rhames, Tanit Phoenix Copley

Regizor: Roel Reine [a mai regizat: The Condemned 2(2015), The Man with the Iron Fists 2(2015), Michiel de Ruyter(2015), Seal Team Eight: Behind Enemy Lines(2014), Dead in Tombstone(2013)]

Buget: 7.000.000 $

Nota Gealapa: 6.35

Filmul ne arata originile primului sofer "Frankenstein", Carl "Luke" Lucas, care moare intr-o cursa la inceputul primului film.

 Diferenta dintre primul film al seriei si acesta? Vreo 38.000.000 de milioane de dolari. Si se simte in fiecare cadru. Un buget mic te limiteaza intr-un film de actiune care ar trebui sa fie ticsit de efcte speciale impresionante. Cateva scene sunt bunicele, dar marea majoritate sunt pursi simplu mediocre. Fara nostalgia primului film acesta nu ar fi nimic. Scenariul este slab, este filmat intr-un mod haotic si un potential urias este irosit.

Diferenta de clasa dintre cele doua este data si de diferenta dintre Jason Statham, protagonistul primului film si Luke Goss, eroul din acesta. Goss este decent in rolul tipului dur, dar cam atat. Filmul este salvat la acest capitol de rolurile mici unde intalnim cateva nume cu experienta care dau sarea si piperul in unele scene. Nu va asteptati totusi la interpretari demne de premii.

Sa fim intelesi totusi: acesta este un sequel cu buget redus, al unui remake partial de succes al unui film clasic din anii '70. Era clar ca nu va fi vreo capodopera. Daca nu il luati prea in serios, ramane un film distractiv si plin de adrenalina, in ciuda tuturor nejunsurilor. Scretul este sa va setati foarte jos nivelul asteptarilor si atunci totul va fi in regula. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!