vineri, 22 iulie 2016

Absolutely Anything (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Simon Pegg, Kate Beckinsale, Sanjeev Bhaskar, Rob Riggle, Robert Bathurst

Regizor: Terry Jones [a mai regizat: Boom Bust Boom(2015), The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades(1999), Python Night: 30 years of Monty Python(1999), The Wind in the Willows(1996), Erik the Viking(1989)]

Nota Gealapa: 6.25
Metascore: 31/100

Un grup de extraterestri excentrici ii ofera unui om puterea sa faca orice, ca experiment.

Acest film a fost o surpriza placut. Pentru ca nu il suport pe Simon Pegg, presupun din start ca orice film cu el o sa fie prost. Din fericire, nu a fost cazul de aceasta data. Absolutely Anything este un film usurel, amuzant si distractiv. Intriga este cat de cat originala si pentru ca nu se ia deloc in serios este foarte usor de digerat. Putinele efecte vizuale sunt suficient de bune cat sa nu te scoata din poveste. Multe lucruri bune la acest film, dar sunt si destule mai putin bune. Multa superficialitate, iar uneori doza de ridicol depaseste limita suportabila chiar si pentru un asemenea film.

Distributia il arunca in prima linie pe Simon Pegg, deci deja eram pornit sa nu imi placa, dar advearul este ca in acest film nu m-a deranjat prea tare, ajutat destul de mult si de Kate Beckinsale. Este genul de rol din zona lui de confort. Partenerii lor de platou au avut roluri prea mici ca sa faca diferenta. Daca ar fi sa mai evidentiez pe cineva, acela ar fi... cainele, a carui voce a fost asigurata de Robin Williams, acesta fiind ultimul sau film.

Acest film nu este senzational in nici un fel da, esteagreabil si poate fi o alegere buna pentru un film vazut in familie. Trebuie sa acceptati de la inceput ca nu vrea as fie nici inteligent si nici serios. Pe alocuri s-a simtit mana ruginita a unui regizor care nu mai facuse nici un film de 19 ani, dar per total as spune ca merita sa il vedeti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!