sâmbătă, 30 iulie 2016

I Am Number Four (2011)

Gen: SF

Distributie: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Dianna Agron, Teresa Palmer, Callan McAuliffe

Regizor: D.J. Caruso [a mai regizat: The Disappointments Room(2016), Tin Man(2014), Standing Up(2013), Eagle Eye(2008), Disturbia(2007)]

Buget: 60.000.000 $
Incasari: 311.000.000 $

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 36/100

Extraterestrii si protectorii lor se ascund pe Pamant de vanatori de recompense intergalactici. Pot fi omorati doar in ordine crescatoare si Numarul Patru este urmatorul pe lista. Asta este povestea lui.

 Inca un film cu monstri si extraterestri pentru adolescente pe care nu le iubeste nimeni. Primul lucru careia i se simte lipsa este originalitatea. Chiar si asa, povestea asta ar fi putut fi transformata intr-un film serios, dar nu s-a dorit acest lucru. Pare a fi inceputul unei trilogii gen Twilight, doar ca mai proasta. Din fericire sunt si aspecte prin care filmul compenseaza aceasta puerilitate. Cel ami important dintre ele il constituie efectele speciale si vizuale, cu adevarat reusite.

Distributia este si ea aleasa special sa fie pe placul liceencelor grasute si a baietilor puberi. Alex Pettyfer este eroul principal si ofera poate cea mai feminina dar si cea mai plata prestatie dintre toti membrii distributiei. Pur si simplu cred ca a apus era baietilor puternici care plang. Toti ceilalti au fost in aceeasi nota de deprimare generala. Inutil de sumbre interpretarile tuturor.

Filmul nu este nici pe departe unul foarte bun. Peste toate, as spune ca principalul motiv pentru care ramane i mediocritate este aglomeratia de stereotipuri pe care le ofera. Practic, 90% din film asistam la cliseul dramei de liceu, cu baieti rai care ii agreseaza pe cei diferiti si acre se lupta pentru inima aceleiasi fete. Merita vazut exclusiv pentru efecte. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!