sâmbătă, 23 iulie 2016

A Perfect World (1993)

Gen: Drama

Distributie: Kevin Costner, Clint Eastwood, Laura Dern, T.J. Lowther, Keith Szarabajka

Regizor: Clint Eastwood [a mai regizat: Sully(2016), American Sniper(2014), Jersey Boys(2014), J. Edgar(2011), Hereafter(2010)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 177.000.000 $

Nota Gealapa: 7.80

Un baietel rapit se imprieteneste cu rapitorul sau, un evadat fugar, urmarit de un serif.

Sunt convins ca multi dintre voi nu au auzit macar de acest film. Din cand in cand e bine sa vezi cate un clasic, ca un reminder despre cum arata un film bun si sincer. Se vede mana lui Clint Eastwood in fiecare scena. Daca el nu mai poate sa faca pe cowboyul, stie cum sa scoata alti protagonisti in evidenta, din postura de regizor. Fara prea multa tehnologie, forta filmului sta in scenariul foarte bun.

Distributia este si ea foarte buna. Avem parte de doua personaje principale cu care este foarte usor sa empatizezi si care au fost binterpretate foarte bine. Este unul din rolurile bune ale lui Kevin Costner. Clint Eastwood a avut si el o apartie intr-un rol secundar si fara sa faca prea mult efort a fost la fel de impunator ca intotdeauna.

Povestea as spune ca este mai degraba mediocra, dar a fost transformata intr-una buna de interpretarile foarte bune. Din cand in cand sunt presarate cteva momente amuzante, care sa mai scoata spectatorii din atmosfera sumbra a filmului, dar dupa o gura de aer esti tras din nou in intuneric. Cred ca si acest film este unul dintre ultimele care marcheaza sfarsitul unui mod de a face filme, tipic anilor '80. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!