joi, 21 iulie 2016

Girl Walks Into a Bar (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Gil Bellows, Xander Berkeley, Alexis Bledel, Emmanuelle Chriqui, Rosario Dawson

Regizor: Sebastian Gutierrez [a mai regizat: Hotel Noir(2012), Elektra Luxx(2010), Women in Trouble(2009), Rise(2007), Mermaid Chronicles Part 1: She Creature(2001)]

Buget: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.10

O comedie ascutita care urmareste un grup de oameni aparent straini in povesti care se intersecteaza in zece baruri pe parcursul unei nopti, prin tot Los Angelesul.

 Este foarte la moda sa faci acest gen de film in care povesti aparent fara legatura ajung sa fie unite prin mici detalii si sa faca sens intr-un mare fel, dar este si foarte greu. Cei care s-au ocupat de acest film nu au fost foarte inspirati. Filmul urmeaza o cale batatorita, dar zgomotul este pentru nimic, pentru ca finalul este cel mai slab moment. Sunt cateva scene bune, dar acestea parca sunt accidentale. In cea mai mare parte cuvantul de ordine este "mediocritate".

Distributia nu este deloc rea, dar prestatiile actorilor au lasat senzatia unei lipse de chef profunde si a unui lucru facut din obligatie. Nimeni nu si-a dat cu adevarat interesul. Au mai salvat impresia cateva prezente surprinzatoare din rolurile foarte mici, cum se intamplade obicei in filmele slabe.

Cand bugetul pe acre il ai la dispozitie nu iti permite altceva decat sa platesti niste actori si sa le dai niste replizi pe acre sa le rosteasca, trebuie sa te asiguri ca scenariul ofera niste dialoguri memorabile, daca vrei sa ai succes. Scenaristii s-au achitat doar partial de aceasta sarcina. Sunt si multe interesante, dar si unele seci; si acest capitol este la fel de oscilant, cum e tot filmul. Pana la urma o comedie este judecata dupa cat de mult te face sa razi sau nu, ori acest film mi-a smuls numai cateva zambete.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!