duminică, 24 iulie 2016

Nancy Drew (2007)

Gen: Comedie

Distributie: Emma Roberts, Tate Donovan, Max Thieriot, Craig Gellis, Rich Cooper

Regizor: Andrew Fleming [a mai regizat: Barefoot(2014), No Heroics(2009), Hamlet 2(2008), The In-Laws(2003), Paranormal Girl(2002)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 60.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 53/100

Detectiva adolescenta Nancy Drew isi insoteste tatal intr-o calatorie de afaceri in Los Angeles, unde incearca sa rezolva crima unei vedete de cinema.

Publicul tinta al acestui film sunt copii din clasele V-VIII, care vor sa fie cat mai repede "oameni mari". Daca avem asta in minte atunci filmul este destul de bun. Totul se intampla pe repede inainte, se sare extrem de repede de la un subiect la altul, de la o scena la alta, tocmai pentru ca publicul tinta are probleme in a se putea concentra asupra unui lucru prea mult timp. Daca il judecam ca un film pentru lumea adultilor, atunci vedem ca este un film usurel, care va fi uitat reped eintr-o mare de filme cu Nancy Drew.

Distributia este motivul pentur care eu am gasit filmul destul deagasant. Atatia actori enervanti cu stiluri de interpretare hiperactive care m-au zgariat pe ochi si urechi nu mi-a fost dat sa vad de mult timp. Aproape toate personajele principale au beneficiat de acest tip de interpretare si a fost imposibil sa empatizez cu vreunul dintre ele.

Filmul se straduieste atat de mult sa fie imprevizbil incat este extrem de previzibil. Cum? Demonizeaza excesiv unele personaje astfel incat este evident ca nu ele vor fi personajele negative. Bineinteles ca adolescentele cu dereglari hormonale vor avea impresia ca au vazut cel mai complex film, dar singurul lucru greu este sa urmaresti replicile personajelor care vorbesc atat de repede incat am crezut la un moment dat ca i-am dat play la o viteza mai mare. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!