sâmbătă, 16 mai 2020

Destination Wedding (2018)

Gen: Romantic, Drama, Comedie

Distributie: Winona Ryder, Keanu Reeves, DJ Dallenbach, Ted Dubost, D. Rosh Wright

Regizor: Victor Levin [a mai regizat: 5 to 7(2014)]

Incasari: 2.182.965 $

Nota Gealapa: 5.70
Metascore: 46/100

Povestea a doi oaspeti mizerabili si neplacuti de la o nunta, Lindsay si Frank, care dezvolta o afectiune reciproca, impotriva firii lor.

Nu mai vazusem de ceva vreme o comedie romatica, dar din pacate acest film nu a fost alegerea potrivita. Intriga nu este rea, chiar daca nu este neaparat riginala, dar este pusa in scena mult prea simplist si in acelasi timp nerealist. Intregul film are practic doar doua personaje, restul oamenilor sunt doar de decor. Nu mi-a placut ca pe toata durata filmului singurii care au avut replici sunt cei doi protagonisti si o pisica salbatica. Restul distributiei reprezinta doar obiecte de decor. Scenariul propune dialoguri savuroase si cateva glume destul de bune, dar nu poate compensa pentru lipsa de orice altceva. Inceputul este superficial, sfarsitul abrupt, iar conflictul, desi se presupune ca este in centrul filmului, in realitate nu exista.

Cei doi protagonisti sunt actori experimentati si nume importante in industrie. Keanu Reeves a mai facut filme de dragoste chiar daca acestea nu sunt neaparat in zona lui de confort, dar l-am vazut descurcandu-se mai bine decat a facut-o aici. Winona Ryder, chiar daca este un nume important, nu mai este chiar in lumina reflectoarelor in perioada asta. Acest tip de rol i se potriveste mai bine decat partenerului ei de platou, cu toate astea, prestatia ei nu a fost cu mult mai buna. In ciuda faptului ca acesta este al patrulea film in care cei doi colaboreaza si au dezvoltat deja suficienta chimie, nu mi s-a parut ca aceasta s-a vazut suficient si nici nu a parut ca i-a ajutat sa scoata maximul de la un astfel de scenariu.

Este mereu placut sa vezi acest gen de personaje antipatice si burzuluite luand-o razna, deci din acest punct de vedere ideea filmului nu este rea. Filmul nu este in intregime rau si fiind vorba despre doua personaje narcisiste si cinice aspect care este ca un mers pe sarma pentru ca intreg filmul ar fi putut deveni foarte enervant, iar asta nu s-a intamplat. Exista destul umor, dar nu este genul de comedie romantica la care v-ati astepta. Nu il recomand in mod deosebit, dar daca vreti sa vedeti o abordare interesanta, merita sa aruncati un ochi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!