miercuri, 13 mai 2020

Ant-Man and the Wasp (2018)

Gen: SF, Aventura, Actiune

Distributie: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale

Regizor: Peyton Reed [a mai regizat: Ant-Man(2015), To My Future Assistant(2013), Gregory Brothers(2011), Yes Man(2008), The Break-Up(2006)]

Buget: 162.000.000 $
Incasari: 622.674.139 $

Nota Gealapa: 7.25
Metascore: 70/100

In timp ce Scott Lang incearca sa mentina echilibrul intre viata de super-erou si cea de tata, cât și un tată, Hope van Dyne și Dr. Hank Pym prezintă o nouă misiune urgentă, care presupune ca Omul Furnica sa lupte alaturi de Viespe, descoperind secrete din trecutul lor.

Ant-Man  este poate cea mai slaba franciza din universul Marvel, dar asta nu inseamna ca vreun film este vil, doar pare asa prin comparatie cu celelalte. Vorbim de filme care au acelasi standard grafic exceptional si umor bun, doar ca povestea este cea mai putin credibila, oricat de ciudat pare asta, vorbind de filme cu super-eori. Asa trasa d epar cum e, povestea din acest film este in continuare palpitanta, interesanta, amuzanta, plina de umor, cu un ritm alert si cu un final care mentine interesul ridicat pentru urmatorul sequel.

Paul Rudd ca super-erou este o idee care nu m-a dat pe spate prima data si nici acum nu pot sa ma declar pe deplin convins, chiar daca el pare ca s-a acomodat in pielea acestui personaj si mai reduce gapul fata de Deadpool, pe care  pare ca incearca sa il copieze ca abordare. Se intampla asta pentru ca sunt atat de multe filme cu super-eroi, incat nu prea mai ai pe cine sa iei sa joace unul nou. Nivelu interpretarilor este unul obisnuit pentru un film Marvel, adica bunicel, dar as spune ca de aceasta data sarea si piperul sunt date de personajele secundare, noi sau vechi. 

Acest film nu se apropie de top 5 filme preferate ale mele de la Marvel, dar asta nu inseamna ca este un film rau, ba chiar pot spune linistit ca mi-a placut. Cred ca a lipsit un personaj negativ serios si cel putin din acest punct de vedere cred ca primul Ant-Man este mai bun. Deocamdata aceasta franciza ramane la un nivell bun, dar trendul este unul descendent si daca nu se intampla ceva dramatic in urmatoarele filme, este posibil ca aceasta franciza sa devina una mediocra. Pana atunci insa, recomand acest film cu incredere, pentru ca este foarte distractiv.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!