duminică, 17 mai 2020

Between Two Ferns: The Movie (2019)

Gen: Comedie

Distributie: Zach Galifianakis, Matthew McConaughey, Rekha Shankar, Olivia Mekdara, Mo Zelof

Regizor: Scott Aukerman [aflat la primul lungmetraj]

Premii:
- Best Non-Theatrical Release, Online Film Critics Society Awards, 2020

Nota Gealapa: 6.35
Metascore: 59/100

Zach Galifianakis si echipa lui ciudata pleaca intr-o excursie pentru a realiza o serie de interviuri cu celebritati de prim rang.

Am avut sperante mari legate de acest film, din pacate inselate in cea mai mare parte. S-a dovedit a fi mult mai plin de clisee, mai previzibil si cu glume mai slabe decat m-as fi asteptat. Zach Galifianakis este unul din putinii actori care face genul lui de umor tolerabil pentru mine, dar in acest film nu mi-a placut chiar deloc. Cele mai amuzante scene au fost cele care imitau emisiunea si ofereau bucati din interviuri. Ar fi trebuit sa se concentreze mai mult pe asta, decat pe povestea total superficiala si ingalata.

Pe langa Zach Galifianakis, care este evident protagonistul, au mai existat doua doamne pe care le poti banui lejer de safism, care au mai avut cate ceva de interpretat si poate Will Ferrell. In rest, sunt intr-adevar multe vedete care apar, dar doar ca si invitati in interviuri, dar acestia fac mult mai mult pentru film decat distributia in sine. Sper ca Zach Galifianakis sa isi revina si acest film sa fi fost un accident, pentru ca lumea ii are deja pe Will Ferrel, Steve Carell si altii de teapa lor, nu are nevoie de o copie identica a acestora.

Personal, speram sa vad o serie de interviuri mai mare si mai elaborata decat am vazut si nu un neaparat un film in adevratul sens al cuvantului, poate de aceea parerea mea este subiectiva. Din acest motiv insa, nu pot sa recomand acest film, dar pot sa recomand emisiunea care sta la baza lui si care este absolut geniala. Imi pare rau ca varianta ei romaneasca nu a rezistat, desi inceputul era promitator, dar cred ca Bordea nu a fost cea mai inspirata alegere petru a o prezenta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!