duminică, 30 aprilie 2017

Hands of Stone (2016)

Gen: Biografic, Actiune, Drama

Distributie: Edgar Ramírez, Usher Raymond, Robert De Niro, Rubén Blades, Ana de Armas

Regizor: Jonathan Jakubowicz [a mai regizat: Secuestro express(2005), Ships of Hope(2000)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 24.000.000 $

Nota Gealapa: 7
Metascore: 54/100

Povestea legendarului Roberto Duran si a la fel de legendarului sau antrenor Ray Arcel, care si-au schimbat viata reciproc.

De obicei imi plac povestile biografice despre oameni care s-au ridicat de jos pentru a cunoaste succesul si imi place si asta, doar ca nu am gasit-o atat de inspirata si motivatoare ca altele. As da vina in principal pe scenariu, care sare peste niste etape cheie din viata protagonistului si la un moment dat e greu sa mai empatizezi cu el.

Distributia este interesanta si propune nume din mai multe arii de activitate, de la boxeri la cantareti. de departe insa, cel mai impunator nume este cel al lui De niro, care are o prestatie decenta, mai dezmortita decat cele cu care ne-a obisnuit in ultima vreme. Protagonistul, Edgar Ramírez, are o interpretare oscilanta pe care o veti indragi pe alocuri si o veti detesta uneori.

Producatorii s-au inhamat la o munca titanica incercand sa faca indragit un personaj, care in viata reala era unul din cei mai huliti boxeri, datorita gurii sale spurcate. As spune insa ca pe alocuri au reusit. Odata ce intelegem de unde i se trage aceasta personalitate, parca nu ni se mai pare asa depasata atitudinea lui. Acest film nu este Rocky, nu este despre meciuri de box. Povestea insista mai mult pe relatia dintre Roberto Duran si antrenorul sau Ray Arcel, singurul care a reusit sa il stapaneasca. Cred ca merita sa aruncati o privire, fie si numai pentru a invata o mica lectie de istorie sportiva. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!