marți, 11 aprilie 2017

Seed (2006)

Gen: Horror

Distributie: Michael Paré, Will Sanderson, Ralf Moeller, Jodelle Ferland, Thea Gill

Regizor: Uwe Boll [a mai regizat: Rampage: President Down(2016), Capital Punishment(2014), In the Name of the King: The Last Job(2014), The Profane Exhibit(2013), Suddenly(2013)]

Buget: 10.000.000 $

Premii:
- Best Special Effects, New York City Horror Film Festival, 2007

Nota Gealapa: 4.60

Un condamnat la moarte ingropat de viu reuseste sa evadee din mormant si incepe o razbunare sangeroasa impotriva celor care i-au provocat aceasta suferinta.

Un film de mana a doua destul de sangeros, acre are o singura scena memorabila, dar care va va bantui cateva vise. Desi bugetul nu a fost unul mic pentru un asemenea film, realizarile au fost destul de  putine. In afara de scena de care aminteam mai devreme, restul filmului se scalda in mediocritate. Uwe Boll este un regizor mediocru si asa sunt si vor fi toate filmele lui.

Distributia nu este rea deloc. Sunt actori de mana a doua, dar experimentati si destul de cunoscuti. Din pacate nu am vazut nici o interpretare mai de Doamne-ajuta. Fie au fost prea seci, fie prea exagerate, fie pur si implu stangace. Nu inteleg de unde atata crispare, pentru ca nu cred ca a existat vreo presiune asupra acestui proiect de a deveni vreo capodopera.

Boll, regizaor de mana a doua asa cum e, a avut "balls" sa ia totusi un scenariu absolut haotic si sa incerce sa ii dea sens. Rezultatul este un film sadic in care pare ca limitele nu exista. A mers pana intr-acolo incat in chiar prima scena sunt prezentate imagini reale in acre oameni chinuie animale. Din fericire, pentru restul scenelor s-au folosit efecte vizuale. Se pare ca la acest regizor este specialitatea casei sa fie incomod si macar pentru atata lucru trebuie apreciat. As fi curios sa il vad cum se descurca cu un scenariu macar decent. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!