duminică, 16 aprilie 2017

Seed 2 (2014)

Gen: Horror

Distributie: Natalie Scheetz, Christa Campbell, Caroline Williams, Nick Principe, Annika Strauss

Regizor: Marcel Walz [a mai regizat: Die Offenbarung der Grete Müller(2015), La Petite Mort II(2015), Das Tagebuh der Grete Müller(2014), Der Fluch der Grete Müller(2013), Plastic(2012)]

Buget: 1.200.000 $

Nota Gealapa: 1.35

Cand se intoarce de la petrecerea burlacitelor din Las Vegas, Christine si prietenele ei fac un ocol prin desertul Nevada, dar acolo nu sunt singure. Criminalul in serie Max Seed s-a intors si de data asata si-a adus toata familia.

Acesta este oficial cel mai prost film pe care l-am vazut in toata viata mea. Nemtii au cumparat o franciza nascuta moarta in Canada si au ingropat-o si mai adanc. Filmul este lipsit total de logica, a reusit sa ma scarbeasca fara sa fie neaparat explicit iar legaturile cu primul film sunt trase de par rau de tot. Nu as putea sa numesc nici un lucru care sa-mi fi placut la acest film.

Distributia este plina de anonimi, care cu aceste prestatii le-au confirmat tuturor celor acre le-au refuzat roluri de-a lungul timpului ca au facut alegerea corecta. Nu am vazut pic de talent si dupa cum arata fetele din acest film imi inchipui ca s-a tinut un casting asemanator celor din filmele porno. Singurul care nu dezamageste la acest capitol este eroul negativ si asta pentru ca el nu are nici o rpelica.

Absolut fiecare aspect al filmului, de la modul cum este filmat, pana la cum au fost facute efectele vizuale, miroase a amatorism. Sunt destule scene acolo care nu au nici o legatura cu actiune si asa lenta, puse doars a umple niste timp. Nu as recomanda filmul asta pentru nimic in lume. Trailer:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!