vineri, 28 aprilie 2017

Open Range (2003)

Gen: Drama

Distributie: Kevin Costner, Robert Duvall, Diego Luna, Annette Bening, Michael Gambon

Regizor: Kevin Costner [a mai regizat: Dances with Wolves(1990), The Postman(1997)]

Buget: 22.000.000 $
Incasari: 87.000.000 $

Premii:
- Theatrical Motion Picture, Western Heritage Awards, 2004

Nota Gealapa: 7.45
Metascore: 67/100

Un fost pistolar este nevoit sa puna mana pe arme din nou, cand el si prietenii lui sunt amenintati de un om al legii corupt.

Kevin Costner nu regizeaza prea des, dar atunci cand o face nu dezamageste. Acesta este un western clasic, foarte bun, cu o poveste tipica pentru un asemenea film si cu acelasi tip de justitie cu care ne-au obisnuit acest gen de filme. Este putin cam lung, dar nu plictiseste. Scenariul este bun si povestea nu divagheaza prea mult de la subiectul principal.

Distributia este si ea una potrivita pentru un western. In rolul principal il avem pe acelasi Kevin Costner, care performeaza foarte bine. Langa el sunt o mana de actori experimentati care dau credibilitate povestii. Michael Gambon, sau Robert Duvall au avut interpretari foarte bune, aratand ca nu au petrecut degeaba atatia ani in industria cinematografica.

Fiind un western traditional, as spune ca e potrivit entru toate varstele. Sunt prezente aici toate cliseele, dar in cazul westernurilor pentru aceste clisee te si uiti. Nu ar fi la fel fara un serif corupt, coduri de onoare, scene cu impuscaturi si baieti rai nespalati. Open Range nu inoveaza, dar face foarte bine niste trucuri vechi. Cu sigranta il recomand. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!