sâmbătă, 1 aprilie 2017

Green Street 3: Never Back Down (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Scott Adkins, Kacey Clarke, Joey Ansah, Jack Doolan, Josh Myers

Regizor: James Nunn [a mai regizat: Eliminators(2016), Tower Block(2012)]

Nota Gealapa: 6

Fostul lider al unui grup ultras s eintoarce in peisaj pentru a razbuna moartea fratelui sau, dar intampina dificultati in a gasicriminalul si a se adapta la huliganismul modern.

Aceasta este o franciza tipica. A inceput excelent, a creat asteptari si apoi a dezmagit cu fiecare ocazie. Din fericire, acest al treilea film este putin mai bun decat predecesorul sau, chiar daca nu se ridica la inaltimea filmului initial. Are un pic de substanta si are scene de lupte absolut decente, dar din pacate si acesta s-a departat mult de la subiectul initial.

Stii ca un film nu poate sa fie cu adevarat bun, atunci cand in rolul principal este Scott Adkins; un actor plin de bune intentii, dar cu talent si posibilitati limitate. Nu a devenit pana acum si probabil nu va deveni nici de acum incolo un nume relevant in industria cinematografica, desi este un expert in arte martiale. Kacey Clarke este foarte sexy si cam atat, iar restul distributiei nici nu conteaza.

Filmul nu exceleaza la nici un capitol. Regizorul a fost cumva nehotarat pe ce sa puna accentul; ori pe dialog si scenariu ori pe scenele de actiune si rezultatul este un film oscilant la ambele capitole. Nu il recomand in mod deosebit, dar nici nu va descurajez sa il vedeti. Este un film baietesc, absolut tolerabil.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!