sâmbătă, 15 aprilie 2017

I Am Not a Serial Killer (2016)

Gen: Thriller, Drama, Horror

Distributie: Chritopher Lloyd, Laura Fraser, Max Records, Karl Geary, Bruce Bohne

Regizor: Billy O'Brien [a mai regizat: The Hybrid(2014), Ferocious Planet(2011), Isolation(2005)]

Buget: 1.254.470 €

Filmul a castigat 7 premii, printre care:
- Best Editing, Irish Film and Television Awards, 2017
- Best Film, Molins de Rei Horror Film Festival, 2016
- Best Director, Molins de Rei Horror Film Festival, 2016
- Best Actor (Max Records), Molins de Rei Horror Film Festival, 2016
- Audience Award, Sitges-Catalonia International Film Festival, 2016

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 54/100

Intr-un orasel de provincie, un adolescent cu tendinte suicidale trebuie sa vaneze si sa distruga un ucigas supranatural si sa isi tina in acelasi timp sub control propriii demoni interiori.

Un film sinistru, destul de interesant. Spre final lucrurile iau o turnura care pe de-o parte te surprinde si te intriga, iar pe de alta parte rapeste din credibilitatea filmului. Merita apreciat pentru originalitate. Cred ca este cel mai bun film al lui Billy O'Brien, obisnuit cu astfel de productii dubioase.

Distributia nu este rea deloc. Chiar daca in rolul principal avem un actor necunoscut si nesigur, Max Records, in jurul sau sunt nume cu experienta care asigura stabilitate si calitate din punct de vedere artistic. Atat Laura Fraser, cat si Christopher Lloyd au prestatii solide, care fac filmul mai usor de digerat.

As cataloga filmul ca un thriller, cu un twist horror. Acea ultima rasturnare de situatie va va face fie sa iubiti filmul fie sa il detestati.In lipsa mijloacelor tehnice, regizorul s-a descurcat cum a putut si a reusit destule lucruri bune. unul din acestea ar fi starea de tensiune prezenta din primul pana in ultimul minut. Avand in vedere ca romanul care a inspirat filmul are mai multe continuari, nu m-ar mira sa urmeze si un sequel.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!