duminică, 2 aprilie 2017

Dhoom 2 (2006)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Hrithik Roshan, Abhishek Bachchan, Uday Chopra, Aishwarya Rai Bachchan, Bipasha Basu

Regizor: Sanjay Gadhvi [a mai regizat: Ajab Gazabb Love(2012), Kidnap(2008), Dhoom(2004), Mere Yaar Ki Shaadi Hai(2002), Tere Liye(2001)]

Buget: 6.000.000 $
Incasari: 57.100.000 $

Premii:
- Best Costume Design, Awards of the International Indian Film Academy, 2007
- Best Makeup, Awards of the International Indian Film Academy, 2007
- Best Actor (Hrithik Roshan), Filmfare Awards, 2007

Nota Gealapa: 7.15

Un film care are impresia ca prin intermediul personajelor sale principale, Jai si Ali, reinventeaza actiunea comica si o aduce in secolul 21.

Ce are acest film in plus fata de primul al seriei? Inca 30 de minute. In rest, este aceeasi productie tipic indiana, plina de baieti bronzati si musculosi, fete bronzate care arata impecabil, umor naiv si aproape gretos de pozitiv, incercand sa ne transmita ca iubirea poate sa salveze pe oricine. Sunt si scene de actiune interesante, cascadorii bune si efecte speciale decente, dar nu pot fi luate prea mult in serios intr-un cadru aproape caricatural.

Distributia ne propune aceleasi nume importante din primul film, la care se adauga Aishwarya Rai Bachchan, care e absolut superba si Hrithik Roshan, actorul cu un deget in plus pe care nimeni se pare ca nu il observa, dar care are o interpretare destul de buna. Prestatiile in general sunt tipice pentru Bollywood. Canta, danseaza, supradramatizeaza si acest lucru este ok intr-un asemenea film.

Nici regizorul nu si-a schimbat prea mult stilul fata de primul film. In continuare se face exces de slow motionuri si prim planuri si in continuare dialogurile sunt usurele, fara prea multa substanta. Totusi, aceasta franciza modifica putin filmul bollywoodian si incearca sa il modernizeze. Per total, ma declar satisfacut de ce am vazut si o sa vad cu interes si urmatoarele sequeluri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!