sâmbătă, 22 aprilie 2017

Dhoom 3 (2013)

Gen: Thriller, Actiune

Distributie: Aamir Khan, Katrina Kaif, Abhishek Bachchan, Tabrett Bethell, Jackie Shroff

Regizor: Vijay Krishna Acharya [a mai regizat: Tashan(2008)]

Incasari: 97.000.000 $

Filmul a obtinut 15 premii, printre care:
- Hall of Fame, Apsara Film Producers Guild Awards, 2014
- Best Special Effects, Apsara Film Producers Guild Awards, 2014
- Best Music Video, Bollywood Hungama Surfers' Choice Music Awards, India 2014
- Best Special Effects, Filmfare Awards, 2014
- Best Actor in a Negative Role, IBNLive Movie Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 61/100

Jai si Ali se intorc sa prinda un clovn hot, Sahir, care a speriat orasul Chicago. O poveste de razbunare si o infruntare neconventionala.

De data asta au cam exagerat indienii. Ma obisnuisem cu filmele lungi ale acestei francize, dar parca trei ore sunt totusi prea multe. Ce-i drept, filmul a atins noi cote de calitate in ceea ce priveste efectele speciale si cascadoriile, dra acestea nu pot acoperi o poveste atat de taraganata. Observ ca in aceasta franciza accentul se pune din ce in ce mai mult pe personajele negative, in detirmentul eroilor din primul film. Sunt curios daca se va pastra aceasta tendinta si in Dhoom 4.

Distributia ni-i propune pe cei doi protagonisti cu care ne-am obisnuit in primele doua filme, Uday Chopra si Abhishek Bachchan, dar si pe surprinzatorul Aamir Khan, pe acre nu il stiam dar care m-a impresionat cu un dublu-rol foarte reusit. Personajele sale au fost complexe si destul de grele, dar le-a dus la capat cu brio demonstrand resurse suficiente de talent. Partea feminina a distributiei nu prea conteaza in acest film.

Si actiune acestui film are loc in afara hotarelor Indiei si ar fi putut fi mult mai bun, dar industria indiana de film are unele clisee si greseli pe acre le face constant cu buna stiinta si pe care si le asuma, dar care ii vor impiedica sa devina cu adevarat relevanti. As spune ca este cel ami emotionant film al seriei, dar acest efect putea fi obtinut si dupa numai o ora si jumatate. Ramane un film bun care merita vazut. Trailer:


Un comentariu:

NetFlash.ro la indemana ta!