duminică, 30 aprilie 2017

Lights Out (2016)

Gen: Horror

Distributie: Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Maria Bello, Alexander DiPersia, Billy Burke

Regizor: David F. Sandberg [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 4.900.000 $
Incasari: 192.000.000 $

Premii:
- Fan Favorite, iHorror Awards, 2017
- Directors to watch, Palm Springs International Film Festival, 2017

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 58/100

Rebecca trebuie sa puna capat unui lucru care ii terorizeaza fratele mai mic si care i-a testat si ei sanatatea mintala in copilarie, ajungand fata in fata cu o entitate atasata de mama ei.

Scurt si intens, asa este acest film. Trece direct la actiune. Nu iti da timp sa te pregatesti pentru ce urmeaza. Te prinde cu garda jos si iti da sperietura dupa sperietura. Bineinteles ca intriga este una tipica pentru astfel de filme, dar de data asta este pusa in scena intr-un mod agreabil si care iti da fiori. Chiar daca se simte ca efectele nu sunt chiar cele mai scumpe, regizorul a stiut cum sa semene teama printre spectatori.

Distributia nu este nici ea rea pentru un film horror. Teresa Palmer este unnume destul de actual si face o treaba bunicica in rolul fetiteti speriate care infrunta demoni. Rolurile secundare au scos si ele la suprafata prestatii decente, si credibile, atat cat pot fi ele de credibile in acest context.

Genul asta de filme horror asa ar trebui sa arate. Sa se concentreze exclusiv pe sperieturi. Aici am avut parte chiar si de ceva umor presarat pe alocuri. As numi acest gen "popcorn horror", pentru ca nu are o poveste elaborata, care sa te bantuie dupa ce s-a terminat filmul. Este cam scurt, dar cu aceste filme scurt este de preferat unui "prea lung". Eu as zice ca trebuie vazut, neaparat cu lumina stinsa.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!