sâmbătă, 8 aprilie 2017

Hotel Transylvania (2012)

Gen: Animatie, Comedie

Distributie: Adam Sandler, Kevin James, Andy Samberg, Selena Gomez, Fran Drescher

Regizor: Genndy Tartakovsky [a mai regizat: Hotel Transylvania 2(2015), Samurai Jack: The Premiere Movie(2001), Dexter's Laboratory: Ego Trip(1999)]

Buget: 85.000.000 $
Incasari: 739.000.000 $

Premii:
- Film Music, BMI Film & TV Awards, 2013
- Favorite Voice from an Animated Movie (Adam Sandler), Kids' Choice Awards, 2013

Nota Gealapa: 7.55
Metascore: 47/100

Dracula, care administreaza un hotel departe de ochii lumii, intra pe modul supraprotector, atunci cand un tanar om ajunge din greseala in hotel si se indragosteste de fiica lui.

La cat de intensiv a fost folosit acest personaj, Dracula ar mai fi putut aparea doar intr-un desen animat. din fericire, este un desen animat foarte reusit, care va fi si pe placul copiilor, dar si al adultilor, care vor gasi destule glume si referinte care le sunt adresate. Intr-o perioada in acre animatiile nu mai impresioneaza asa usor, aceasta o face, pentru ca este bine scrisa, arata bine si suna la fel de bine.

Distributia este si ea una compusa majoritar din actori de comedie, iar asta se simte. Adam Sandler sau Kevin James isi dubleaza personajele excelent. In acest film nici macar Adam Samberg sau Selena Gomez nu sunt enervanti. Putin cam multa muzica totusi pentru gustul meu si pentru aceste nume.

Nu aveam nici un fel de asteptare, dar am fost placut surprins sa gasesc un film foarte creativ si palpitant, amuzant, induiosator pe alocuri si m-am gasit mai captivat decat as fi putut banui. Bineinteles ca exista destule imperfectiuni si momente de "ma lasi", dar per total, scenaristii, animatorii si actorii ar trebui felicitati. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!