sâmbătă, 29 aprilie 2017

Get Out (2017)

Gen: Mister, Horror

Distributie: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Catherine Keener, Caleb Landry Jones

Regizor: Jordan Peele [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 5.000.000 $
Incasari: 138.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 7.90
Metascore: 84/100

Un tanar de culoare merge impreuna cu prietena lui cauczaiana in vizita la parintii acesteia, intr-un loc misterios.

Cred ca acest film va fi una din surprizele anului 2017. A venit de nicaieri. nu am auzit facandu-se mare tam-tam despre el si cu toate astea este un film excelent. Este scris si regizat de Jordan Peele, lucru surprinzator in sine, pentru ca acesta este cunoscut pentru aparitiile sale in comedii stupide si mai este si la prima lui experienta ca regizor. Povestea este originala, plina de suspans si pusa in scena excelent. Finalul strica putin lucrurile, dar per total filmul este foarte bun.

Nici distributia nu anunta vreun film prea valoros. Parea o distributie de mana a doua, tipica pentru un horror de mana a doua, dar si actorii si filmul s-au dovedit a fi de cea mai inalta clasa. Daniel Kaluuya are o prestatie buna, dar as spune ca adevarata valoare a filmului este data de rolurile secundare, unde am vazut cateva interpretari care mi-au dat fiori, in frunte cu cea a lui Allison Williams.

Desi este un film cu si despre rasism, nu este genul acela de film care incearca sa ii faca pe "albi" sa aiba mustrari de constiinta. Din pacate imi inchipui ca nu va primi nici o nominalizare la Oscar, desi ar merita, pentru ca s-ar crea un precedent periculos, daca un film cu un buget atat de mic ar fi nominalizat, sau Doamne fereste chiar sa castige. Inainte sa apara toate block-busterele de anul asta trebuie neaparat sa vedeti acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!