miercuri, 5 aprilie 2017

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

Gen: Actiune, Aventura, Thriller

Distributie: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames

Regizor: Christopher McQuarrie [a mai regizat: Jack Reacher(2012), The Way of the Gun(2000)]

Buget: 150.000.000 $
Incasari: 1.142.000.000 $

Premii:
- Breakthrough Performer (Rebecca Ferguson), Hamptons International Film Festival, 2015
- Best Original Score for an Action/Adventure/Thriller Film, International Film Music Critics Award (IFMCA), 2015
- Discovery of the Year, World Soundtrack Awards, 2016

Nota Gealapa: 7.65
Metascore: 75/100

Ethan si echipa lui au in fata misiunea "cea mai imposibila" de pana acum: eradicarea Sindicatului - o organizatie criminala internationala, al carei scop este distrugerea IMF.

Am decis sa ma pun la zi si cu aceasta franciza si am vazut acest film stiind exact ce asteptari am. Chiar daca nu am fost surprins si am primit exact ce asteptam, filmul este unul solid, cu un buget decent pentru o astfel de productie si care iti mentine un nivel ridicat de adrenalina pe toata durata sa. Arata bine, suna bine si are scene de actiune foarte reusite.

Distributia propune si certitudini si surprize. La capitolul actori cu experienta ii amintesc pe Tom Cruise, Jeremy Renner sau Simon Pegg, fiecare dintre ei interpretand personaje din zona de confort, pe acre le-au exersat o viata intreaga si care le ies cu ochii inchisi. Prestatiile lor sunt foarte bune. Surpriza vine insa din partea feminina a distributiei, unde Rebecca Ferguson apare de nicaieri si le tine piept cu succes tuturor celor amintiti mai devreme. Ma astept sa auzim de ea destul de des de acum inainte.

Intriga in acest gen de filme, oricat de complicata ar fi, nu are cum sa fie chiar originala si culmea este ca nu este deranjant acest aspect. Principalul obiectiv al filmului este sa distreze audiente numeroase si reuseste asta cu usurinta. Este o franciza in care inca mai cred toti cei care iau parte la producerea ei si asta se simte. De exemplu, Tom Cruise si-a facut singur toate cascadoriile cu maisni, ba mai mult, exista o scena in care acesta se catara pe un avion, la care nu s-a folosit nici un efect vizual,a ctorul fiind suspendat pe bune la peste 1000 de metri. Recomand cu incredere; nu o sa va plictisiti. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!