joi, 20 aprilie 2017

Headspace (2005)

Gen: Horror, Mister, SF

Distributie: Christopher Denham, Sean Young, Larry Fessenden, Daniel Manche, Quinn Lujan

Regizor: Andrew van den Houten [a mai regizat: Offspring(2009)]

Premii:
- Best Cinematography, New York City Horror Film Festival, 2005

Nota Gealapa: 4.85

Alex este un tanar frumos, cu carisma si inteligent. De fapt este prea inteligent pentru binele sau. Ajunge sa isi foloseasca atat de mult din creier incat fiinte din alta dimensiune incep sa ii omoare pe toti cunoscutii sai.

Filmul pleaca de la idee buna dar prea mica pentru a fi transformata in film, peste care s-au adaugat niste jointuri si a iesit un haos. Exista cazuri cand astfel de haosuri functioneaza, dar in lipsa banilor si avand la carma un regizor debutant, acesta a fost pus in scena extrem de stangaci. Exista cateva scene interesante, care iti dau speranta ca lucrurile vor lua o intorsatura pozitiva si chiar vreo doua momente in care provoaca fiori, dar acestea se pierd in mediocritatea generala.

Actoria este poate capitolul la care filmul sta cel mai prost. Actori cvasi-anonimi, care nu au reusit sa isi depaseasca conditia si au produs niste interpretari rigide si deloc credibile. Fiecare scena cu mai mult de doua replici a fost un adevarat chin de urmarit. Nu ma mir ca nu am ami auzit si probabil nici nu voi mai auzi de ei.

Dupa primele 20-30 de minute, care sunt cat de cat decente, lucrurile o iau la vale si dispare orice urma de sens. Daca ati facut greseala sava apucati sa il vedeti, mai aveti o sansa sa il opriti dupa prima jumatate de ora, pentru ca nu pierdeti nimic. Daca totusi cineva il vede pana la sfarsit si poate sa imi explice si mie ultima scena, dau o bere. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!