vineri, 29 aprilie 2016

Powder Blue (2009)

Gen: Drama

Distributie: Jessica Biel, Eddie Redmayne, Forest Whitaker, Ray Liotta, Lisa Kudrow

Regizor: Timothy Linh Bui [a mai regizat: Green Dragon(2001), Duong tinh yeu(1995)]

Nota Gealapa: 6.70

Patru locuitori ai Los Angelesului - un cioclu, un fost puscarias, un fost preot cu tendinte suicidale si o stripteuza - sunt uniti in ajunul craciunului de circumstante neasteptate.

Nu sunt mare fan al filmelor cu mai multe povesti individuale, care nu au nici o legatura una cu cealalta, dar care, ca prin farmec, incep sa faca sens impreuna datorita unui mic amanunt. Atfsel, am plecat cu asteptari mici cand am ales acest film si as putea spune ca mi-au fost inselate, doar partial. Este peste mediocru acest film, prin simplul fapt ca nu e deloc vesel, pentur ca Jessica Biel are cateva numere de streaptease wow si pentru cateva melodii din coloana sonora care vor ajunge in playlistul meu.

Distributia este extrem de ciudata. Cei patru protagonisti sunt cum nu se poate mai diferiti, dar fiecare a avut o prestatie decenta si a contribuit la nota aproape buna a filmului. Cateva puncte extra pentru Jessica Biel care a fost nevoita sa il sarute pe Eddie Redmayne. Si rolurile secundare propun nume interesante. Unul dintre ele este Patrick Swayze, aflat la ultimul sau rol inainte sa de-a coltul si sa lase indurerate o generatie de femei.

Realist vorbind, cu exceptia catorva scene siropoase inspre final, filmul chiar a fost mai bun decat m-as fi asteptat. E drept, il vad mai potrivit pentru audientele indie, dar si oamenii cu o viata normala au ce sa aprecieze la el. Pentru cei care vor sa aiba acasa aceeasi senzatie de claustrofobie ca in centru unui mare oras.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!