sâmbătă, 30 aprilie 2016

Bros Before Hos (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Tim Haars, Daniel Arends, Sylvia Hoeks, Henry Van Loon, Theo Maassen

Regizor: Steffen Haars [a mai regizat: New Kids Nitro(2011), New Kids Turbo(2010)]

Premii:
- Gutbuster Comedy Feature (Sylvia Hoeks), Austin Fantastic Fest, 2014

Nota Gealapa: 6.60

Prietenia dintre doi frati este testata, atunci cand amandoi se indragostesc de aceeasi femeie.

Numai un film olandez putea sa faca glume atat de grosolane cu si despre autisti. Acest film nu este pentru cei inchisi la minte sau cei care se ofenseaza usor, pentru ca nu este nimic politicos la el. Este bunicel. Chiar daca a fost amuzant si nu pot s zic ca nu m-a distrat, este totusi un film lipsit de orice substanta, care in cele din urma se scufunda in aceleasi stereotipuri. Nu este nimic memorabil la el.

Nu stiu nimic despre actorii din acest film. Imi inchipui ca sunt destul de recognoscibili in tara lor, dar in afara de Sylvia Hoeks, restul au fete destul de comune si usor de uitat. Sylvia Hoeks are in schimb o fata numai buna pentru Hollywood, care vine la pachet cu o oarecare naturalete si nu m-as mira sa faca pasul spre filmele americane in curand.

Am dat play crezand ca o sa urmaresc o comedie mediocra americana. Numele m-a indus in eroare. Am vazut in schimb o comedie mediocra olandeza. Umorul este crud, dar nu e mai rau decat ce se gaseste de obicei intr-un film cu...Seth Rogen de exemplu. Departe de a fi un clasic, e un film distractiv pe acre va recomand sa il veeti daca va cade in maini, sau in laptop. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!