joi, 14 aprilie 2016

Contagion (2011)

Gen: Thriller

Distributie: Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Tien You Chui

Regizor: Steven Soderbergh [a mai regizat: Behind the Candelabra(2013), Side Effects(2013), Magic Mike(2012), Haywire(2011), The Last Time I Saw Michael Gregg(2011)]

Buget: 60.000.000 $
Incasari: 222.000.000 $

Premii:
- Best Thriller TV Spot, Golden Trailer Awards, 2012

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 70/100

Experti medicali, oameni din guvern si oameni de rand, toti se gasesc in mijlocul unei epidemii si incearca sa ii supravietuiasca pana CDC gaseste un leac.

 M-am lasat pacalit de trailerul acestui film ca un pusti care vede prima data un televizor. Cu toate astea, nu pot spune ca am fost dezamagit total. Nu am avut parte de dezastrul epic si haosul pe care il asteptam, dar tot am vazut un film interesant care m-a facut sa ma simt vulnerabil. Tocilarii este posibil sa aiba vreo doua orgasme urmarindu-l, pentru ca latura stiintifica este cea care conteaza cel mai mult. Ca sa fie memorabil, cred ca ar fi trebuit sa mai dureze inca o ora ca sa se poata dezolta suficient toate povestile secundare.

Distributia este foarte buna si a contribuit si ea la steptarile mari pe care le-am avut. Din pacate nimeni nu a avut prea mult timp de ecran. Efectiv nu au avut timp sa scoata o prestatie buna, care sa creasca valoarea filmului. Nici nu veti fi dezamagiti de acest aspect. Sunt actori experimentati, care scot maxim de la putinele scene de care beneficiaza. Totusi, se simte lipsa unui protagonist veritabil.

Desi pot spune ca este bun, nu pot scapa de senzatia ca ar fi putut fi mult mai bun. Vibe-ul pe care filmul il transmite este ceva in genul CSI. Povestea nu este cea mai originala; oare in cate filme am vazut deja lumea in pragul extinctiei?  Din fericire, sfarsitul este foarte bine gandit si inchide cercul excelent. Recomand sa bifati acest film. Trailerul care ma pacalit in mod mizerabil:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!