sâmbătă, 23 aprilie 2016

Freaky Deaky (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Billy Burke, Christian Slater, Crispin Glover, Michael Jai White, Roger Bart

Regizor: Charles Matthau [a mai regizat: Her Minor Thing(2005), The Marriage Fool(1998), The Grass Harp(1995), Mrs. Lambert Remembers Love(1991), Doin' Time on Planet Earth(1988)]

Buget: 6.000.000 $

Nota Gealapa: 6.30

In 1974, un cuplu de militanti radicali din anii '60 incearca sa devina capitalisti folosindu-se de talentul lor de a face bombe.

Totul la acest film lasa senzatia de stangaci si nefinisat. Filmul nu se ia in serios ia cea mai mare parte, dar sunt scene cand acest aspect este omis si care strica totul. Am vazut multe film mai bune facute cu mult mai putini bani, asa ca mi se pare ca bugetul, desi deloc mare, a fost risipit. Efectele sunt inexistente, iar decorurile si costumele nu sunt nici ele prea reusite.

Distributia a contribuit si ea la semi-esecul filmului. Am vazut cazuri in care un grup de actori din a doua linie pot avea prestatii bune impreuna, dar aici nu cazul. Absolut nici un fel de compatibilitate si fiecare era in filmul lui. Chrostian Slater, obisnuit sa faca un film bun si cinci inexistente, a ajuns a fie folosit doar pentru a-i pune fata pe un afis. Cam asta este nivelul filmului. La capitolul reusite as mentiona prestatia  Michael Jai White. A fost prima data cand a reusit sa ma faca sa imi placa personajul lui.

Dezastrul total si haosul de la inceput reusesc la un moment dat sa te atraga in mod inexplicabil in aceasta lume si incepe sa aiba sens. Sunt destule scene amuzante, daca aveti rabdare sa le descoperiti. In concluzie as spune ca m-am distrat putin urmarind acest film, dar il voi uita intr-o saptamana.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!