marți, 12 aprilie 2016

Alien Abduction (2014)

Gen: Horror

Distributie: Katherine Sigismund, Corey Eid, Riley Polanski, Jillian Clare, Jeff Bowser

Regizor: Matty Beckerman [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 5.75
Metascore: 46/100

O familie aflata in vacanta da nas in nas cu niste extraterestri. Filmul este inspirat de un fenomen real, luminile din Brown Mountains, North Carolina.

Filmul are o intriga extrem de slabuta si total lipsita de originalitate. Lipsa banilor a dus la folosirea unor mijloace tehnice aproape rudimentare. O singura camera tremuranda ne tortureaza ochii timp de o ora si jumatate, timp in care am vazut doar o mana de cadre decente. Cred ca va mai trece destul timp pana cand acest regizor debutant va primi din nou un proiect. Macar au avut decenta (sau lipsa de mijloace) sa nu incerce sa compenseze lipsa de orice, cu trucuri ieftine care sa iti distraga atentia.

Este uimitor cum si printr-o singura camera manuita stangaci, inca se poate observa lipsa talentului si o interpretare lipsita de orice valoare artistica. Chiar si in cadrele in care era bezna totala puteai sa iti dai seama cat de prost presteaza protagonistii. Daca adunam talentul de la toti actorii din acest film, il egalam pe cel al unui actor mediocru.

Efectele sonore nu au nici o legatura cu ce se intampla pe ecran si daca se intampla chiar sa te prinda povestea, dupa astfel de desincronizari ti se rupe filmul. Cred ca daca eram ametit as fi fost mai impresionat. Ca sa recapitulam, singurele lucruri bune sunt cateva scene reusite, un inceput si un sfarsit interconectate foarte inteligent si...cam atat. Daca alegeti sa il vedeti ca sa nu ratati nici un film cu extraterestrii, aveti grija sa nu pierdeti scenele din timpul genericului. Una are legatura cu filmul, iar cealalta sunt marturiile unor oameni legate de fenomenele care l-au inspirat. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!