duminică, 17 aprilie 2016

Even Money (2006)

Gen: Crima

Distributie: Kim Basinger, Forest Whitaker, Nick Cannon, Kelsey Grammer, Ray Liotta

Regizor: Mark Rydell [a mai regizat: James Dean(2001), Crime of the Century(2006), Intersection(1994), McBride and groom(1993), For the Boys(1991)]

Buget: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 34/100

Dependenta de jocuri de noroc aduce laolalta povestile a trei oameni care nu au nici o legatura unul cu celalalt si le distruge viata fiecaruia dintre ei.

Incep sa ma plictiseasca filmele astea care cred ca ating perfectiunea in ceea ce priveste teoria haosului si se cred extrem de inteligente, dar sunt extrem de banale. Asa se intampla si aici. De pe la jumatatea filmului devine cam evident cum se va lega toata povestea. E placut de urmarit in continuare, chiar daca scenariul nu te ajuta deloc sa iti mentii interesul crescut.  Devine o chestie de vointa spre final cand imprevizibilitatea dispare cu desavarsire.

Distributia ar fi fost absolut impresionanta daca filmul s-ar fi lansat in 1994. La ora lasarii filmului insa, majoritatea actorilor din distributie erau deja intr-un con de umbra. Experienta este vizibila in interpretarea lor, talentul este prezent si el, dar se simte si resemnarea si blazarea. Absolut nici o sclipire la acest capitol. Am sperat ca macar unul dintre aceste nume mari sa se ridice cumva deasupra, dar nu s-a intamplat.

Cand hotarasti ca filmul tau dureaza doua ore, ar fi bine sa te asiguri ca ai o poveste care sa merite. Singurul bun la acest film, asta poate pentru ca sunt eu prost dispus azi, este ca dintre atatia protagonisti nici unul nu are un happy end. Dupa acest spoiler, urmeaza si trailerul:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!