duminică, 17 aprilie 2016

If I Were You (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Marcia Gay Harden, Leonor Watling, Joseph Kell, Daniela Saioni, Genadijs Dolganovs

Regizor: Joan Carr-Wiggin [a mai regizat: Love of My Life(2016), Happily Ever After(2016), A Previous Engagement(2008), Honeymoon(1997)]

Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 7.35
Metascore: 28/100

O femeie incearca sa o pacaleasca pe tanara amanta a sotulu ei, dar consecintele sunt din cele mai neasteptate si ajunge chiar sa joace impreua cu aceasta intr-o piesa de teatru.

Acest film se vrea a fi un fel de capodopera feminista si nu a fost foarte departe sa reuseasca. L-a impiedicat o usoara criza de identitate. este prea amuzant pentru o drama si prea dramatic pentru o comedie. Este de asemenea si un pic prea lung, avand aproape doua ore. Intriga nu este chiar originala, dar tt ce urmeaza dupa compenseaza. Scenariul este foarte bun siscoate in evidenta excelent abilitatile protagonistilor.

La capitolul distributie sta foarte bine filmul. Ambele protagoniste, atat Leonor Watling cat si Marcia Gay Harden au prestatii excelente. Doua scoli si stiluri de actorie diferite s-au imbinat foarte bine si compatibilitatea lor a fost excelenta. Barbatii nici nu au contat in acest film, dar nu m-a deranjat prea tare acest aspect in timpul filmului.

Ce lucreaza in defavoarea filmului este aerul de superioritate pe care il transmite, ca si cum s-ar crede mai presus de o comedie de rand cum ar fi... The Other Woman. E adevarat ca avem parte de un umor de o clasa superioara, dar diferenta nu este direct proporionala cu aroganta emanata in unele scene. In concluzie, este de vazut acest film, mai ales daca sunteti o domnisoara mereu cu nasul pe sus, sau o contabila vesnic nefericita, care da vina pe barbati pentru toate nereusitele din viata ei. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!