joi, 7 aprilie 2016

Back in Time (2015)

Gen: Documentar

Distributie: Steven Spielberg, Michael J. Fox, Lea Thompson, Christopher Lloyd, Robert Zemeckis

Regizor: Jason Aron [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 190.000 $

Nota Gealapa: 6.55

Membri ai distributiei, oameni din echipa tehnica si fani exploreaza efectele pe care aceasta trilogie clasica despre calatoria in timp a avut-o asupra culturii, la 30 de Marty a fost Inapoi in Viitor.

A fost o experienta interesanta sa aflu atat de multe despre unul din filmele copilariei mele. Acest documentar nu este atat de mult tehnic, despre mijloacele prin care s-a realizat filmul, ci este mai mult despre impoartanta acestuia, despre cat e actual este si astazi si despre cultura intreaga care s-a creat in jurul sau. Aceasta trilogie a revolutionat la vremea ei industria cinematografica.

Este placut sa ii vedem pe tot cei care au contribuit la acest poiect. De la Steven Spielberg la Michael J. Fox, toti vorbesc cu mandrie si emotie despre aceasta parte din viata lor. Accentul nu este pus insa pe actori si membri ai echipei de productie. Filmul este mai degraba cu si despre comunitatea fanilor, una cu adevarat impresionanta.

Poate asta este si principala problema a filmului. Ma intereseaza ca un fan si-a cerut iubita de sotie la o conventie Back to the Future? Nu. Dar contextul in care acest proiect a luat nastere, detalii nestiute pana acum, cum ar fi ca nu trebuia sa existe decat un singur film si alte astfel de aspecte sunt fascinante. Este bne ca nu avem parte exclusiv de un tribut, din punctul de vedere al fanilor. Trailer:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!