duminică, 28 octombrie 2018

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015)

Gen: Comedie, Horror

Distributie: Tye Sheridan, Logan Miller, Joey Morgan, Sarah Dumont, David Koechner

Regizor: Christopher Landon [a mai regizat: Happy Death Day(2017), Paranormal Activity: The Marked Ones(2014), Burning Palms(2010)]

Buget: 15.000.000 $
Incasari: 16.137.046$

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 32/100

Trei cercetasi, aflati in pragul ultimei lor excursii, descopera ce inseamna cu adevarat prietenia cand incearca sa isi salveze orasul de o invazie zombie.

Am vazut o tona d efilme cu zombie; unele care se luau in serios, altele care tratau fenomenul cu umor si autoironie. Indiferent la care categorie din cele doua ne referim, vorbind de unul din cele mai uzate subiecte de film, foarte rara am intalnit productii care sa fie macar decente. Cele mai multe filme cu zombie se dovedesc a fi penibile. din fericire, nu este cazul cu acesta. Scouts Guide to Zombie Apocalypse este un film pentru adolescenti, care are in fundal tipica idila care se temrina cu happy end, cliseul tocilarului marginalizat care este un om minunat, dar cumva in ciuda acestor lucruri este si un film destul de agreabil. Exista cateva scene amuzante, zombie sunt acceptabili, iar dialogul nu este oribil.

Distributia nu impresioneaza la prima vedere decat pe rudele protagonistilor. Nu sunt actori importanti, dar am vazut interpretari destul de ok, atat cat a permis scenariul si intriga, pentru ca la unii dintre ei am vazut potential de prestatii ami profunde. In afara de suprainterpretarile caracteristice ale celor care aveau personaje de bully, nu pot sa spun ca m-a deranjat ceva la acest capitol.

Este un film distractiv, care a dat-o in bara la box office, dar cred ca asta se datoreaza unui marketing gresit si insuficient. Desi este incadrat ca un film exclusiv pentru adulti, regizorul nu a profitat de acest lucru decat in unele scene de violenta. in rest, glumele sunt pentru un public sub aceasta limita de varsta. Ramane un film agreabil, destul de amuzant, care nu are nimic horror in el (nu stiu daca in ziua de azi niste zombie mai sperie pe cineva), nu are nici ceva ce trebuie neaparat vazut, dar nici nu va lasa un gust amar daca alegeti sa il vedeti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!