joi, 18 octombrie 2018

Moonwalkers (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Rupert Grint, Ron Perlman, Robert Sheehan, Stephen Campbell Moore, Eric Lampaert

Regizor: Antoine Bardou-Jacquet [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 39/100

Dupa ce nu reuseste sa il gaseasca pe legendarul Stanley Kubrick, un agent CIA instabil trebuie sa faca echipa cu managerul esuat al unei formatii rock, pentru a pune la punct cea mai mare inselatorie din istorie: o aterizare falsa pe luna.

Chiar de cand am vazut afisul, acest film m-a facut sa imi dau ochii peste cap si sa cred ca urmeaza sa vad un haos total. Intr-o oarecare masura s-a intamplat asta, dar haosul a fost destul de controlat si firul narativ a avut mult mai mult sens decat m-am asteptat. Intriga este una destul de interesanta, iar scenariul nu este chiar rau. Au fost destule scene amuzante si unele surprinzator de brutale. De altfel, iar asta e un lucru bun, nu am stiut in nici un moment la ce sa ma astept in continuare. este un film decent, destul de bine facut.

Distributia nu este nici ea cea mai atragatoare. Ron Perlman nu este un actor care sa aiba roluri principale de obicei, dar a dus acest film in spate destul de bine, cu o prestatie solida. Nu a fost rea nici interpretarea lui Rupert Grint, care incepe sa se desprinda incet-incet de personajul sau din Harry Potter, desi nu cred ca va reusi sa faca asta pe deplin niciodata. Putina sare si piper este data si de actori mai putin cunoscuti, dar care au avut prestatii bune, dand viata unor personaje mai putin importante, dar savuroase.

Este un film distractiv, destul de convingator, carmuit de un regizor debutant, care voit sau accidental, a reusit sa creeze un film cu un stil destul de interesant, pe care l-as descrie ca Guy Ritchie vs. Tarantino. Se dovedeste inca odata ca dintr-un scenariu decent, nu uimitor, cu actori solizi, nu uriasi, poate rezulta un film cel putin bunicel. Moonwalkers este amuzant, nu ilar, dar distractiv si cred ca merita vazut.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!