duminică, 7 octombrie 2018

November Criminals (2017)

Gen: Crima, Drama

Distributie: Ansel Elgort, Chloë Grace Moretz, David Strathairn, Catherine Keener, Terry Kinney

Regizor: Sacha Gervasi [a mai regizat: Hitchcock(2012), Anvil: The Story  of Anvil(2008)]

Nota Gealapa: 5.75
Metascore: 31/100

Dupa ce prietenul lui este omorat, un adolescent din Washington decide sa investigheze crima pe cont propriu.

Nu ma asteptam sa vad o capodopera, dar nu credeam ca o sa fie un film atat de slab. Ritmul este mult prea lent, iar putinul suspans care este creat, este irosit destul de repede si inutil de deznodamant. Firul narativ ignora multe detalii logice, asa ca filmul pare grabit in ciuda ritmului foarte lent. Am tot sperat ca din moment in moment urmeaa ca actiunea sa inceapa in tromba, dar nu am avut parte decat de lamentarile unuia din cele mai antipatice personaje principale pe care le-am vazut.

Chloë Grace Moretz este cel mai sexy nume din distributie si singurul cu adevarat relevant. Cu ea insa, nu se stie niciodata. De aceasta data, ea chiar a avut o prestatie decenta, dar intepretarea ei se pierde in mediocritatea generala a filmului. Ansel Elgort, protagonistul filmului, nu s-a ridicat la nivelul partenerei lui de platou; de fapt, nu s-a ridicat la nici un nivel. Nu aceasta a fost interpretarea care sa ii lanseze cariera.

Filmul incearca sa profite de un subiect actual pentru a crea empatie si anume teroarea din leceele americane, dar daca nu stii sa profiti de un asemenea subiect este posibil sa functioneze in defavoarea ta. In incercarea de a fi cat mai atragator pentru public, filmul nu se concentreaza exclusiv pe cautarea criminalului din poveste, ci incearca sa scoata in prim-plan si alte probleme ale adolescentilor. Nici una dintre ele expusa asa cum ar trebui. Din punctul meu de vedere, acest film nu este decat timp pierdut.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!