sâmbătă, 6 octombrie 2018

Open Season 2 (2008)

Gen: Animatie, Aventura, Comedie

Distributie: Joel McHale, Mike Epps, Jane Krakowski, Billy Connolly, Crispin Glover

Regizor: Matthew O'Callaghan [a mai regizat: Curious George(2006), Mickey's Twice Upon a Christmas(2004)]

Nota Gealapa: 6.35

Dupa ce se indragosteste iremediabilde Giselle, nunta lui elliot cu aceasta trebuie sa sufere o amanare, dupa ce Mr. Weenie etse rapit de un grup de animale de companie cu atitudine, hotarate sa il inapoieze stapanilor sai.

Acest sequel se apropie si mai mult de mediocritate decat predecesorul sau. Cu intreaga echipa schimbata, tot nu s-a reusit insuflarea unui aer proaspat. Scriitura este in continuare banala, cu glume usurele, uzate si fara nici o rasturnare de situatie mai de Doamne-ajuta. Foarte putine personaje au cat de cat haz si nici unul dintre acestea nu este cu adevarat important. Nici calitatea animatiei nu este una care sa ma dea pe spate, asa ca acest film, ca intreaga franciza de altfel, are toate sansele sa cada destul de repede in uitare.

Distributia a fost si ea schimbata din temelii. Au fost inlocuiti niste actori cunoscuti, dar expirati ca Ashton Kutcher sau Martin Lawrence, cu unii cvasi-anonimi si expirati ca Mike Epps. Si ce sa vezi, soc, surpriza si mirare... nu a iesit nimic bun din asta. Nu am sesizat o schimbare intre vocile personajelor, pentru ca si primul film a fost atat de putin memorabil incat e imposibil sa retii astfel de detalii. Ashton Kutcher parca avea totusi ceva in voce care face personajele sale mai usor de indragit; Joel mcHale, inlocuitorul sau, nu stiu ce are.

Open Season 2 este clar sub nivelul primului film al seriei, nici el vreo capodopera. Nu am sesizat nici o urma de inteligenta sau substrat in scenariu si aceste glume banale si semi idioate nu pot fi apreciate decat de niste copii de varste foarte fragede. Daca s-a intamplat prin absurd chiar sa va placa primul film, va sfatuiesc sa ii pastrati amintirea nepatata si sa nu o intinati vazand acest sequel.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!