luni, 8 octombrie 2018

The Lost Valentine (2011)

Gen: Romantic

Distributie: Jennifer Love Hewitt, Betty White, Sean Faris, Billy Magnussen, Meghann Fahy

Regizor: Darnell Martin [a mai regizat: Wish You Well(2013), Firelight(2012), Cadillac Records(2008), Their Eyes Were Watching God(2005), Prison Song(2001)]

Nota Gealapa: 8

Bunica lui Lucas Thomas, Caroline, se intoarce in fiecare an de ziua indragostitilor in gara de unde chiar de aniversarea nuntii lor, si-a luat la revedere de la sotul ei care a plecat la razboi si care oficial este inca disparut in actiune.

Trebuie sa mentionez de la inceput ca avem de a face cu un film de televiziune si trebuie judecat ca atare. Ne sunt prezentate doua povesti de dragoste: una foarte interesante, usor atipica si extrem de agreabila si una de care ma puteam lipsi, dar care nu m-a deranjat prea tare. Este putin siropos si ofera o portie rezonabila de clisee, dar in mare, are un scenariu decent, cu destula substanta si reuseste sa creeze o doza semnificativa de suspans.

Distributia ar fi fost una decenta si pentru un film destinat cinematografelor, cu atat mai mult pentru un film de televiziune. jennifer Love Hewitt, are prestatii constant bune si asa se intampla si aici, unde ne ofera o interpretare solida. Cu toate astea, din motive pe care poate le voi prezenta la un moment dat, Hollywoodul a renegat-o cumva. Alaturi de ea si adevaratul star al filmului, a fost Betty White, o doamna respectabila care la momentul aparitiei acestui film, ajunsese deja in acel punct al carierei in care ajung toti marii actori dupa o anumita varsta, in care eleganta, naturaletea si profesionalismul sunt obtinute fara efort si cand orice aparitie este o bucurie pentru spectatori.

Este un "chick flick", dar este un "chick flick" bun, care cred ca poate fi usor si pe placul barbatilor. Exista cateva scene care cu siguranta vor umezi destule perechi de ochi. Fetele care inca mai cred in dragostea adevarata il vor adora, iar cele mai realiste vor fi poate mai optimiste dupa ce il vor urmari. Nu va topi chiar orice inima, dar nu vad nici ce critica majora i se poate aduce, asa ca il recomand, fie si numai pentru o seara romantica in doi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!