vineri, 19 octombrie 2018

100 Streets (2016)

Gen: Drama

Distributie: Idris Elba, Gemma Arterton, Tom Cullen, Kierston Wareing, Ryan Gage

Regizor: Jim O'Hanlon [a mai regizat: Of Two Minds(2012), All in the Game(2006)]

Buget: 3.000.000 €

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 44/100

Trei oameni, cu trei povesti extraordinare care au loc in perimetrul a o suta de strazi londoneze.

100 Streets este o drama britanica tipica. Adica nu are prea mult sens la inceput, dar pe masura ce avanseaza povestea devine din ce in ce mai inchegata, rtitmul creste si are o oarecare brutalitate. Din pacate, acest film, desi urmeaza traseul acesta batatorit, nu este la fel de bun ca altele pe care le-am vazut. Tot timpul am avut senzatia ca lipseste ceva care sa il faca deosebit. Nu are curajul sa socheze pana la capat, desi la momentul de incarcare maxima te face sa crezi ca te va soca, dar fix atunci renunta la brutalitatea transmiterii mesajului si alege o cale mai banala, care pe mine unul m-a facut sa nu mai iau atat de in serios mesajele pe care incearca sa le transmita.

Distributia nu este rea, mai ales pentru un film britanic, dar nici unul din actorii importanti care au jucati in acest film nu au oferit de aceasta data vreo interpretare mai rasarit. Prestatiile lor au fost ok, dar fiecare avut cate un cusur; fie ca a fost vorba de o lipsa de implicare in cazul lui Idris elba, fie de prea multa implicare si supradramatizare din partea lui Franz Drameh, sau pur si siplu de un moment prost in cariera si o interpretare doar proasta din partea Gemmei Arterton.

Nu numai ca nu am fost impresionat, dar am simtit ca in unele momente filmul m-a adus extren de aproape de o depresie. Nu sunt genul care sa se uite doar la comedii, dar acest film prea a avut un nor suspesct deasupra lui. Nu mi-a placut nici faptul ca cele trei pvesti care ar fi trebuit sa fie conectaate intre ele in cele din urma, nu prea sunt. Este un film destul de banal si nu cred ca e o alegere potrivita pentru o seara de film, daca nu sunteti emo.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!