sâmbătă, 20 octombrie 2018

Rock Dog (2016)

Gen: Animatie, Comedie

Distributie: Luke Wilson, Eddie Izzard, J.K. Simmons, Lewis Black, Kenan Thompson

Regizor: Ash Brannon [a mai regizat: 2 Become 1(2011), Surf's Up(2007), Toy Story 2(1999)]

Buget: 60.000.000 $
Incasari: 20.600.000 $

Nota Gealapa: 6.25
Metascore: 48/100

Dupa ce un radio ii cade din cer fix in maini, un mastiff tibetan pleaca de acasa ca sa isi indeplineasca visul de a deveni muzician, punand in miscare o serie de evenimente neasteptate.

Rock Dog nu este acel desen animat animat care sa sparga topurile si sa devina o noua franciza de succes. Este doar un desen absolut banal, cu putin scene cu adevarat amuzante, cu si mai putin scene originale, pe acre copiii probabil il vor indragi, dar il vor uita rapid, iar adultii se vor plictisi teribil urmarindu-l. Aceasta animatie nu mi-a placut nici macar din punct de vedere tehnic, nici vocile nu mi-au fost neaparat pe plac si dialogul a fost extrem de superficial.

Distributie nu este rea, dar nu stiu din ce motiv, nu a fost o contopire totala intre vocile lor si personaje. Nu stiu daca au facut ei ceva gresit, sau pentru ca filmul a fost asa mediocru am fost mai atent la detalii decat de obicei. Cert este ca nu red ca acest film ii face neaparat eligibili pentru astfel de productii de acum inainte. Poate vor mai avea o sansa la un eventual sequel are sper sa nu se intample vreodata.

Pana la urma este doar un desen animat si nu ar trebui sa il judecam prea aspru. Este destinat in intregime copiilor, este curat si probabil palpitant pentru ei. NUmai ca alte productii asemanatoare, au ridicat stacheta, oferind cate ceva si pentru publicul adult, astfel incat sa fie mai usor de indurat atunci cand vezi un asemenea film impreuna cu cei mici. Recomand acest film doar pentru tabletele pe care le dati copiilor in masina ca sa va lase in pace la un drum lung.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!