luni, 22 octombrie 2018

All I See Is You (2016)

Gen: Drama

Distributie: Blake Lively, Jason Clarke, Ahna O'Reilly, Miquel Fernández, Xavi Sánchez

Regizor: Marc Forster [a mai regizat: Christopher Robin(2018), World War Z(2013), Machine Gun Preacher(2011), Quantum of Solace(2008), The Kite Runner(2007)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 220.000 $

Nota Gealapa: 5.70
Metascore: 43/100

Relatia unei femei oarbe cu sotul ei se schimba, dupa ce aceasta isi recapata vederea si descopera detalii deranjante despre ei doi.

Filmul este absolut mediocru. Doar in ultima treime se creeaza ceva tensiune, dar nu este suficient pentru a salva impresia. nu stiu daca acest film vrea sa transmita un mesaj. sper sa fie doar o poveste si atat, pentru ca daca vrea sa transmita ceva eu nu am identificat decat lectii despre cum sa nu ai incredere in femei si sa nu le ajuti, sa nu te casatoresti niciodata si ami apoi concluzia finala ar fi ca toti oamenii, indiferent de sex, sunt niste nenorociti. Ritmul este mult prea lent. Pana se intampla ceva cu adevarat interesant, aproape ca te fura somnul.

Distributia nu este nici rea, nici buna. Cred ca pentru un film de asemenea nivel este in regula, dar nu prea mi-au placut prestatiile protagonistilor. Daca Jason Clarke s-a mai descurcat cat de cat, Blake Lively nu mi s-a parut deloc credibila in rolul unei femei oarbe, iar chimia dintre cei doi, aproape ca a lipsit cu desavarsire. Nu am remarcat pe nimeni nici in rolurile secundare, asa ca pot ca si capitolul interpretare este unul din minusurile acestui film.

Cred ca producatorii au incercat sa faca un film cu o abordare unica, dar nu cred ca rezultatul este exact ce si-au propus. Trebuie apreciat totusi, ca nu este un film tipic, care sa te faca sa te simti bine. Cred ca a iesit un film mai negru decat si-au propus cei care au lucrat la el. Ce imi place totusi la acest film, este ca va crea cu sigurata discutii in contradictoriu in orice grup care il urmareste, iar sexistii, indiferent de sexul lor, vor lua de-a dreptul foc incercand sa isi apere punctul de vedere. Acesta este cam singurul motiv pentru care sa va plictisiti o ora din cele aproape doua cat dureaza filmul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!