marți, 23 octombrie 2018

Our Brand Is Crisis (2015)

Gen: Drama, Comedie

Distributie: Sandra Bullock, Billy Bob Thornton, Anthony Mackie, Joaquim de Almeida, Ann Dowd

Regizor: David Gordon Green [a mai regizat: Halloween(2018), Stronger(2017), Manglehorn(2014), Joe(2013), Prince Avalanche(2013)]

Buget: 28.000.000 $
Incasari: 7.002.261 $

Nota Gealapa: 6.35
Metascore: 53/100

Un consultat politic american cu multe lupte in spate este trimis sa ajute la realegerea unui presedinte controversat in Bolivia si trebuie sa concureze impotriva unui rival de-o viata care lucreaza pentru un alt candidat.

Cred ca acest film ar fi putut avea un impact mult mai mare decat a avut. Spre final, cand devine serios, transmite niste mesaje sociale foarte importante. Problema este ca pana in acel moment, nu este decat o comedie de nivel mediu, ceea ce face greu sa mai iei in serios veo lectie pe care incearca sa o transmita. Nu este un film rau nici in aceste conditii. Nu este plictisitor, are cateva scene destul de amuzante si ofera si o oarecare tensiune. Este un film usurel, agreabil si deloc memorabil.

Distirbutia este destul de bunicica. in prim-plan este Sandra Bullock, cu o interpretare decenta, atat cat i-a permis scenariul. Sunt actori importanti si in rolurile secundare, cu mult mai putin timp de ecran, dar cu prezente convingatoare, care ajuta filmul si aici ma refer pe langa Anthony Mackie si Billy Bob Thornton si la Scoot McNairy sau Joaquim de Almeida. Problema filmului nu a fost lipsa vedetelor sau calitatea prestatiilor acestora.

Este foarte interesant ca filmul ne pune intr-o situatie mai rara, acre face misiunea de a alege o tabara destul de grea. Pe de-o parte avem baietii rai, acre joaca in echipa buna, iar de cealalta parte sunt baietii buni, care joaca in echipa rea. Daca producatorii au intentionat ca acest film sa deschida ochii spectatorilor asupra unor practici, as spune ca in cea mai mare masura au esuat, pentru ca au caricaturizat prea mult intreaga actiune. Fara sa mai supragandesc lucrurile, va spun ca e un film ok, care are sanse bune sa va faca sa radeti din cand in cand, as aca nu riscati nimic vazandu-l.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!