duminică, 1 mai 2016

Contracted (2013)

Gen: Horror

Distributie: Najarra Townsend, Caroline Williams, Alice Macdonald, Katie Stegeman, Matt Mercer

Regizor: Eric England [a mai regizat: Chilling Visions: 5 Senses of Fear(2013), Roadside(2013), Madison County(2011), Hostile Encounter(2010)]

Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 5.65
Metascore: 48/100

O tanara crede ca este infectata cu o BTS, dar de fapt situatia ei este mult mai dramatica.

Nu stiu de ce aveam asteptari maricele d ela acest film. Poate pentru ca stiam ca are si un sequel si m-am gandit ca trebuie sa fie ceva de capul lui daca a meritat o continuare. Din pacate nu am descoperit vreo bijuterie ascunsa, ci doar inca un film horror cu buget redus care te intarata si apoi te face sa astepti o eternitate o satisfactie pe care nu o mai primesti. In afara de cateva scene grafice decente si o intriga buna, dar acre ramane neexplicata, nu prea avem ce sa remarcam la acest film. In plus, dureaza o eternitate pana se intampla ceva interesant.

Distributia nu spune nimic, iar aceste nume nu vor spune nimic nici de acum inainte. Tot timpul am avut senzatia ca isi citeau replicile de pe un prompter care mergea prost. Pauze mari intre cuvinte, priviri stinghere si miscari stangace, cam asta ar fi rezumatul prestatiilor artistice.

Pe la jumatatea filmului am realizat ca povestea nu se indrepta nicaieri, dar am sperat totusi la o minune care nu a mai venit. Scenariul este si el extrem de slab si ar fi trebuit sa ajute cu putin umor o poveste slaba, dar este pur si simplu sec. Muzica este si  ea ciudata si ditrage atentia de la poveste. Nu vad nici un motiv pentru care cineva s-ar uita la acest film; poate doar daca sequelul este nemaipomenit de bun si nu poate fi inteles fara un detaliu din aceasta prima parte. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!