sâmbătă, 21 mai 2016

Crossroads (2002)

Gen: Comedie

Distributie: Britney Spears, Anson Mount, Zoe Saldana, Taryn Manning, Dan Aykroyd

Regizor: Tamra Davis [a mai regizat: Jean-Michel Basquiat: The Radiant Child(2010), A Conversation with Basquiat(2006), Corporate Ghost(2004), Keep Your Eyes Open(2002), Skipped Parts(2000)]

Buget: 12.000.000 $
Incasari: 98.000.000 $

Premii:
- Worst Actress, Razzie Awards, 2003
- Worst Original Song, Razzie Awards, 2003

Nota Gealapa: 4.60
Metascore: 27/100

Trei prietene din copilarie si un tip pe care tocmai l-au cunoscut, traverseaza tara intr-o calatorie in timpul careia se regasesc pe ele dar si prietenia pe care o pierdusera.

Am rezistat. Am dus la capat si aceasta grea incercare. A fost un adevarat supliciu sa urmaresc acest film pana la sfarsit. Nu am mai vazut demult o poveste cu atatea gauri. Nu numai ca sunt pasaje intregi in care logica lipseste cu desavarsire, dar sunt si multe fapte care contrazic alte lucruri mentionate anterior si nu trebuie sa fii un obsedat de detalii ca sa le observi. Probabil acest film nu a fost nimic altceva decat moftul unei adolescente pline de bani, dornica de afirmare.

Distributia contine surprinzator de multe nume cunoscute si experimentate astazi, dar care probabil la vremea respectiva au vrut sa profite de popularitatea imensa de care se bucura Britney Spears. O sa o amintesc doar pe Zoe Saldana, singura care a avut o prestatie cat de cat decenta in pofida scenariului extrem de slab si a celorlalte vicisitudini. Despre Britney Spears stiam ca nu poate sa cante, acum aflat ca nu se pricepe nici la actorie.

Pur si simplu stii ca un film urmeaza sa fie prost cand auzi replica "vom fi prieteni pentru totdeauna" si acest film ne-o serveste chiar la inceput. Filmul este departe de a fi inspirational, asa cum se doreste. Daca ar fi sa aleg cele mai rele doua lucruri din acest film, acestea ar fi urmatoarele: in primul rand nu poti sa o pui pe Britney Spears sa joace rolul unei virgine, iar al doilea este sa incerci sa convingi pe cineva ca este o mare artista aratand-o cum compune ea cantece. Filmul a incasat asa de multi bani doar pentru ca Britney Spears avea o sumedenie de fani la acea vreme. Parerea mea insa este ca ar trebui ingropat in desert, iar apoi in locul respectiv sa se faca teste nucleare. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!