miercuri, 4 mai 2016

Brick Mansions (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Paul Walker, David Belle, RZA, Gouchy Boy, Catalina Denis

Regizor: Camille Delamarr [a mai regizat: The Transporter Refueled(2015), Le hors-champ(2004)]

Buget: 28.000.000 $
Incasari: 21.000.000 $

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 40/100

Un politist sub acoperire isi face drum printr-un cartier reau famat si incercuit cu un zid de autoritati din Detroit, ajutat de un fost puscarias pentru a opri un interlop in incercarea lui de a distruge tot orasul.

Pe scurt, acest film mi se pare o risipa de fonduri. Cu atatia bani s-ar fi putut face un film de actiune mult mai bun. Nu inteleg pe ce s-a cheltuit un asemenea buget. In afara de cateva urmariri de masini, alte efecte speciale sau CGI-uri scumpe nu prea am vazut. Intriga este destul de slabuta si chiar putin absurda, ne este prezentata sumar si toata povestea lasa senzatia de neslefuit. Atentia la detalii lipseste pentru ca producatorii s-au bazat pe faptul ca filmul va fi un shot de adrenalina si spectatorii vor fi ingaduitori, numai ca nu a fost chiar atat de multa adrenalina.

Distributia nu este cine stie ce si s-a bazat aproape exclusiv pe popularitatea castigata de paul Walker in serie Fast and Furious. Numai ca, cu riscul de a-i supara pe fanii pe care si i-a castigat post-mortem, Paul Walker nu este chiar cel mai talentat actor si nu este genul care sa traga un intreg film dupa el. Cand nu este inconjurat de alti actori buni ca in franciza amintita mai devreme, isi dezvalui carentele deloc putine. Acestea fiind zise, el a fost cel ami bun actor din acest film. Ceilalti, pusi in fata aceluiasi scenariu mediocru si pentru ca nu au avut la indemana carisma lui Walker, au cazut in derizoriu.

Filmul este un remake dupa o productie frantuzeasca, pe acre am de gand sa o vad pentru ca am inteles ca este mult mai reusita decat aceasta. Cu siguranta acest film nu va da pe nimeni pe spate, dar nici nu pot spune ca este chiar groaznic. Desi nu cred ca merita biletul la cinema, pot spune ca este totusi un film distractiv si asta cred ca s-a intamplat pentru ca in inima mea stiam de la inceput in ce ma bag. Totusi, daca nu sunteti un fan al genului de actiune trebuie sa stati departe de el.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!