duminică, 29 mai 2016

Detention (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Josh Hutcherson, Shanley Caswell, Spencer Locke, Alison Woods, Logan Stalarow

Regizor: Joseph Kahn [aflat la primul lungm etraj]

Buget: 10.000.000 $

Nota Gealapa: 5.60
Metascore: 45/100

Un criminal care imita crimele dintr-un film de groaza terorizeaza un liceu, iar un grup de elevi incearca sa supravietuiasca in timp ce sunt trimisi in detentie.

Un film potrivit pentru adolescenti hiperactivi. Orice persoana cu un gram de maturitate nu are cumj sa nu fie deranjat de infantilismul acestui film si aerul sau nejustificat de suprioritate. Printre atat de multe referinte care nu pot fi urmarite e greu sa mai depistezi cate o scena reusita. Totul este pe repede inainte la acest film si cate o pauza pe ici-colo nu ar fi stricat. Filmul primeste nota de trecere pentru o mana de glume bune; atat.

Distributia este si ea pe placul hipsterilor. In prim-plan sunt Josh Hutcherson si Shanley Caswell, doua figuri extrem de arogante si acre, tocmai potrivite pentru acest film. Prestatiile lor, ca de fapt a intregii distributii, au fost mediocre si pe alocuri enervante. Putinul umor este dat de cativa dinte actorii din rolurile mici, nicidecum de  cei doi protagonisti.

Din pacate, un buget decent s-a irosit pe efecte vizuale total inutile care au sporit gradul de confuzie al filmului. Ca sa spun si ceva pozitiv, as evidentia originalitatea, dar se pare ca uneori prea multe originalitate strica. Nu vad nici un motiv derios pentru orice om normal sa se uite la acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!