marți, 24 mai 2016

Hearts in Atlantis (2001)

Gen: Drama

Distributie: Anthony Hopkins, Anton Yelchin, Hope Davis, Mika Boorem, David Morse

Regizor: Scott Hicks [a mai regizat: Fallen(2016), Highly Strung(2015), The Lucky One(2012), The Boys Are Back(2009), Glass: A Portrait of Philip in Twelve Parts(2007)]

Buget: 31.000.000 $
Incasari: 28.000.000 $

Premii:
- Bronze Frog, Camerimage, 2001
- Best Performance in a Feature Film - Leading Young Actor (Anton Yelchin), Young Artist Awards, 2002

Nota Gealapa: 7.35
Metascore: 55/100

O mama tanara si fiul ei se schimba atunci cand un barbat misterios intra in viata lor.

Un film bun. O poveste care se dovedeste extrem de simpla, dar pana in momentul deznodamantului misterul si tensiunea au fost nelipsite. Este un film clasic, care nu apeleaza la trucuri moderne care sa ia ochii. Poveste, scenariu si actorie; atat. M-am simtit ca intr-o bula temporala pe toata durata filmului. Am fost in egala masura dezamagit si impresionat cand simplitatea intrigii a fost dezvaluita.

Distributia este si ea in nota filmului, adica simpla si surprinzatoare. Chiar daca nu interpreteaza personajul principal, Anthony Hopkins trage tot filmul dupa el si il pune in valoare excelent pe mult mai tanarul sau coleg de platou si protagonist, Anton Yelchin. Am avut prestatii la fel de reusite si sensibile si in celelalte roluri. Per total, as spune ca prestatia artistica este unul din punctele forte ale filmului.

Desi nu are magia din Green Mile si nici emotia din Shawshank Redemption, este un film foarte bun care trebuie vazut. Dupa acest ramai in principal cu o intelegere a modului in care anii tineretii iti definesc viitorul si cum unele amintiri iti dau o perspectiva asupra vietii. Prezenta lui Anthony Hopkins ar trebui sa fie un motiv suficient de bun ca sa vedeti filmul. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!