marți, 31 mai 2016

Assassination Games (2011)

Gen: Actiune

Distributie: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Ivan Kaye, Valentin Teodosiu, Alin Panc

Regizor: Ernie Barbarash [a mai regizat: Casa Vita(2016), Pound of Flesh(2015), Falcon Rising(2014), Reading Writing & Romance(2013), Second Chances(2013)]

Buget: 8.000.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.65

Doi asasini accepta sa lucreze impreuna si sa vaneze aceeasi tinta, unul pentru bani, unul pentru razbunare.

 Inca un film a carui actiune se desfasoara in Romania si in care toti romanii vorbesc limba rusa. Nota mare se datoreaza in principal decorurilor si prezentelor autohtone din distributie. In rest, pe lanaga un Van Damme indragostit de Romania, acteva scene de actiune decente si o intriga superficiala, complicata si fara viziune, acest film nu prea are nimic de oferit. In Romania, s-ar fi putut face mult mai mult cu 8.000.000 de dolari.

Distributia este interesanta, cu bune si cu rele. Raul principal este Scott Adkins, despre care nu imi amintesc sa fi facut vreun rol bun vreodata. Macar de aceasta data a interpretat un personaj si nu pe sine insusi. Van Damme, este Van Damme si cand e in forma si cand nu este. Oricum ar fi, a fost interesant sa il vad pe Valentin Teodosiu impuscat de acesta.

Filmul a avut destul potential, chiar daca nu a fost cea mai originala intriga, dar nu a fructificat-o la maxim. Daca sunteti fan Van Damme, probabil veti fi incantati de film, atfel este doar un film de actiune de duzina. Parte din aceasta vina ii apartine si regizorului, care lasa senzatia ca s-a straduit prea mult sa dea prospetime filmului, fara succes.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!