luni, 23 mai 2016

Diamond Dogs (2007)

Gen: Actiune

Distributie: Dolph Lundgren, Nan Yu, Xue Zuren, William Shriver, Raicho Vasilev

Regizor: Shimon Dotan [a mai regizat: The Settlers(2016), Watching TV with the Red Chinese(2012), Hot House(2006), You Can Thank Me Later(1999), Coyote Run(1996)]

Nota Gealapa: 5

Un mercenar este angajat sa vegheze asupra unei expeditii facuta de un grup care cauta Tangka, un artefact budist care valoreaza milioane de dolari.

Nu e Dolph Lundgren recunoscut pentru capodoperele in acre este protagonist, dar acest film este un nou minim chiar si pentru el. Poveste slaba, scenariu penibil, oameni care pun intrebari in engleza si primesc raspunsuri in chineza, picioare si pumni care scot  acelasi sunet ca talerele dintr-o orchestra, cam asta este decorul propus. Efectele sunt putine, dar si ele proaste. Coloana sonora aproape ca nu exista cum nu exista nici logica in cea mai mare parte a filmului.

Distributia este de mana a treia. Dolph Lundgren a ajuns sa isi prostitueze imaginea in cele mai rau famate mahalale cinematografice. Poate ar fi cazul sa isi mai vanda si talentul, daca i-a mai ramas vreun ban. Partenerii lui de platou chinezi, erau prea ocupati sa il admire si sa il idolatrizeze, ca sa se mai preocupe si cu actoria. Actoria este atat de rea incat iese in evidenta chiar peste toate problemele amintite mai sus.

Nu mai vazusem demult un film atat de prost. A trebuit sa imi gasesc tot felul de activitati secundare ca sa rezist pana la sfarsit. Senzatia este aceea de puzzla la care piesele nu se potrivest dar le potrivesti prin forta bruta. Am vazut multe proiecte studentesti mai bune ca acest film. Nu vi l-as recomanda nici daca intr-un univers apocaliptic asta este singurul film ramas. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!