duminică, 15 mai 2016

Divorce Invitation (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Lainie Kazan, Jamie-Lynn Sigler, Richard Kind, Jonathan Bennett, Amanda Leighton

Regizor: S.V. Krishna Reddy [a mai regizat: Yamaleela 2(2014), Masth(2009), Bahumathi(2007), Mayajalam(2006), Saradha Saradhaga(2006)]

Nota Gealapa: 5.80

Mike Christian, un barbat cu o casnicie fericita, se intalneste cu Alex, iubita lui din liceu si realizeaza ca dupa atatia ani inca exista scantei intre ei. Cand vrea sa divorteze pentru a fi cu ea, realizeaza ca are o problema uriasa: a semnat un contract prenuptial si otia lui nu vrea sa il lase sa iasa din casnicie.

Destul de slabut acest film. Intriga este una mult prea subtire pentru un film de aproape doua ore. Asta a dus la multe momente moarte si scene inutile. Umorul exista, dar glumele bune sunt putine si aproape insesizabile in marea de mediocritate. Pe alocuri, filmul e atat de prost ca stereotipurile chiar il salveaza. Previzibil, semi-plictisitor si foarte lent; caa stea sunt coordonatele filmului.

Distributia nu este nici ea cine stie ce, iar interpretarea este poate cea mai mare problema a filmului. Nu o fi fost el cel mai stralucit scenariu, dar prestatiile lui Jonathan Bennett si Jamie-Lynn Sigler au fost aproape jenante. Fetele familiare din rolurile secundare chiar s-au straduit dar nici Richard King, nici Elliott Gould si nici Paul Sorvino nu au putut ajuta prea mult. Aceste prestatii trebuie uitate repede de protagonisti.

Filmul poate fi indragit sincer poate doar de un evreu fanatic sau o feminista inversunata. Pentru restul lumii poate fi cel mult un somnifer bunicel. As prefera oricand reluarile Home Alone din perioada sarbatorilor decat sa mai vad acest film inca odata. Nu recomand sub nici o forma.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!